Argonstraat 48

2718 SM Zoetermeer

Wie zijn wij

Over Behang Expresse

Wat in 1999 begon als distributeur voor diverse behangmerken is in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf met eigen behangcollecties: Behangexpresse B.V. te Zoetermeer!

Gespecialiseerd in digitale prints van Behangexpresse zelf, maar ook in custom made leveringen, zowel nationaal als internationaal. Onze producten worden reeds geleverd tot in alle continenten van de wereld. Naast onze eigen collecties distribueren wij ook collecties van diverse fabrikanten.

Ons doel

Behangexpresse streeft er uiteraard naar om iedere klant tevreden te stellen met onze schitterende producten. Maar daarbij gaan wij graag een stap verder door onze persoonlijke benadering en vergaande service. We denken graag mee om tot een goed resultaat te komen.

ook custom made

Ons product

Al ons behang wordt gedrukt op kwalitatief hoogwaardig vliesbehang met een eerste klas afwerking. Wij zijn daarbij onderscheidend door grote diversiteit in collecties: moderne patronen, dierenprints, hout- , steen- en natuurprints, maar ook unieke kinderpatronen.

U zult zich verwonderen over de luxe uitstraling en de bijna ‘niet van echt te onderscheiden’ motieven en prints. Via onze custom made service kunnen ook eigen (of gekochte) foto’s op behang worden gerealiseerd. We overleggen graag over de mogelijkheden.